Marije Joosten

U brengt mij in vervoering
Ook achter de schermen staat de klant voorop bij Wassink Autogroep. Want deskundig en goed opgeleid en gekwalificeerd personeel is onmisbaar voor een perfecte service aan u!

Ik ga altijd verder
Ik doe er alles aan om de zaken op kantoor soepel te laten verlopen. Bijvoorbeeld door continu te blijven werken aan mijn kennis en vaardigheden. Zo kan ik mijn collega’s optimaal ondersteunen om u mobiel te houden.

Totale mobiliteit is mijn bestemming
De stille kracht achter uw automobiliteit. Zo wil ik mezelf graag omschrijven. Ik doe mijn werk goed, als u er niks van merkt. Wanneer u gewoon zorgeloos de weg op gaat, heb ik mijn doel bereikt!

Wassink Autogroep: Echt bereiken wat ú wilt
Of u nu als particulier op zoek bent naar een auto of zakelijk rijdt, bij Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officieel dealer van Ford, Kia, Citroën, DS en Peugeot staan wij voor sterke merken. Ook onze service is van topkwaliteit. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s en onbezorgd rijden zetten we graag een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!
Met twaalf vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten we altijd bij u in de buurt. Dus graag tot ziens!

Marije Joosten Functie: HR Manager Werkt bij vestiging(en): Doetinchem Tel. 088- 92 77 606 E-mail m.joosten@wassinkautogroep.nl

Peugeot Kia Ford Citroen DS

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo