Marcel Piepers

U brengt mij in vervoering
Of u nu een afspraak wilt maken voor een onderhoudsbeurt of een vraag heeft over uw auto: ik sta voor u startklaar. Want bij Wassink Autogroep maken we ons sterk voor een duurzame relatie met onze klanten. U bent belangrijk!

Ik ga altijd verder
Wat uw vraag ook is, ik zorg voor een oplossing. Hierbij kan ik natuurlijk ook een beroep doen op de deskundigheid van mijn collega’s. En ik denk graag meteen verder. Dus waarmee kan ik u nog meer van dienst zijn?

Totale mobiliteit is mijn bestemming
Ik help graag mee om u altijd op weg te houden. Dus regel ik snel een afspraak voor u of denk mee over een onderhoudscontract of verzekeringen. Natuurlijk herinner ik u ook aan de Apk-keuring. Alles voor uw mobiliteit dus!

Wassink Autogroep: Echt bereiken wat ú wilt
Of u nu als particulier op zoek bent naar een auto of zakelijk rijdt, bij Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officieel dealer van Ford, Kia, Citroën, DS en Peugeot staan wij voor sterke merken. Ook onze service is van topkwaliteit. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s en onbezorgd rijden zetten we graag een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!
Met twaalf vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten we altijd bij u in de buurt. Dus graag tot ziens!

Marcel Piepers Functie: Service Adviseur Werkt bij vestiging(en): Doetinchem Tel. 088 - 92 77 551 E-mail m.piepers@wassinkautogroep.nl

Peugeot Kia Peugeot Bedrijfswagens

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo