Linde van Rooij

U brengt mij in vervoering
Uw bedrijf staat of valt met de mobiliteit van uw medewerkers. Samen met u zet ik graag uw behoeften op dit gebied op een rij. Om een oplossing op maat te realiseren voor al uw bedrijfswagens.

Ik ga altijd verder
Bijzondere opties of accessoires, aanpassingen aan de carrosserie of een inrichting op maat voor uw bedrijfswagen? Ik denk niet alleen met u mee, maar zorg ook dat het voor elkaar komt.

Totale mobiliteit is mijn bestemming
Optimale mobiliteit voor uw medewerkers. Daar draait het voor mij allemaal om. Daarom regel ik voor u ook graag alle bijkomende zaken: van financiering tot leasecontracten en van wagenparkscan tot schadeherstel. Zo kunt u zich blijven richten op uw bedrijf.

Wassink Autogroep: Echt bereiken wat ú wilt
Of u nu als particulier op zoek bent naar een auto of zakelijk rijdt, bij Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officieel dealer van Ford, Kia, Citroën, DS en Peugeot staan wij voor sterke merken. Ook onze service is van topkwaliteit. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s en onbezorgd rijden zetten we graag een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!
Met twaalf vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten we altijd bij u in de buurt. Dus graag tot ziens!

Linde van Rooij Functie: Junior Accountmanager Werkt bij vestiging(en): Arnhem, Nijmegen Tel. 088-9277561 E-mail l.vanrooij@wassinkautogroep.nl

Kia

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo