Jos Doornenbal

U brengt mij in vervoering
Wassink Autogroep is groot geworden door de klant centraal te stellen. U bent en blijft voor ons het belangrijkste. Daarom ga ik voor een duurzame relatie, waarin uw wensen voorop staan.

Ik ga altijd verder
U mag van ons topkwaliteit én topservice verwachten. Ik sta voor een professioneel financieel beleid en voor de deskundigheid van al onze medewerkers. Van magazijnmedewerker tot directie: we leggen de lat steeds weer een stukje hoger. Want we willen u optimaal van dienst zijn.

Totale mobiliteit is mijn bestemming
Naast onze sterke automerken bieden we een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Van onderhoud en verzekeringen tot financiering en leasing: ik help u graag op weg!

Wassink Autogroep: Echt bereiken wat ú wilt
Of u nu als particulier op zoek bent naar een auto of zakelijk rijdt, bij Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officieel dealer van Ford, Kia, Citroën, DS en Peugeot staan wij voor sterke merken. Ook onze service is van topkwaliteit. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s en onbezorgd rijden zetten we graag een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!
Met twaalf vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten we altijd bij u in de buurt. Dus graag tot ziens!

Jos Doornenbal Functie: Aftersales Directeur Werkt bij vestiging(en): Doetinchem Tel. 088 - 92 77 606 E-mail j.doornenbal@wassinkautogroep.nl

Peugeot Kia Ford Citroen DS

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo