Jeroen Terberg

U brengt mij in vervoering
Bij Wassink Autogroep draait het om u. Wij willen dat u zich thuis voelt bij ons, in een prettige omgeving en een vertrouwde sfeer. Als Clustermanager draag ik hier graag aan bij.

Ik ga altijd verder
Topservice vraagt om perfecte omstandigheden. Daar ga ik heel ver in. Van een verzorgde showroom tot een overzichtelijke werkplaats en van een transparant kantoor tot een lekker kopje koffie: alles moet tiptop in orde zijn voor u.

Totale mobiliteit is mijn bestemming
In onze vestiging vindt u alles onder één dak om u compleet op weg te helpen en te houden. Van deskundig advies tot onderhoud en verzekeringen. Ik zorg graag voor de juiste faciliteiten, zodat mijn collega’s ú kunnen ontzorgen.

Wassink Autogroep: Echt bereiken wat ú wilt
Of u nu als particulier op zoek bent naar een auto of zakelijk rijdt, bij Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officieel dealer van Ford, Kia, Citroën, DS en Peugeot staan wij voor sterke merken. Ook onze service is van topkwaliteit. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s en onbezorgd rijden zetten we graag een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt! Met veertien vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten we altijd bij u in de buurt. Dus graag tot ziens!

Jeroen Terberg Functie: Brandmanager PSA Werkt bij vestiging(en): Oss, Arnhem Peugeot/Citroën, Dodewaard, Velp Tel. 088 - 92 77 676 E-mail j.terberg@wassinkautogroep.nl

Peugeot Peugeot Bedrijfswagens Citroen Citroën Bedrijfswagens

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo