Hans Bonants

U brengt mij in vervoering
In ons magazijn draait het niet alleen om onderdelen en accessoires van onze topmerken, maar vooral om u. Voor mij staat centraal wat ú nodig heeft. We staan hier dan ook de hele week graag voor u klaar.

Ik ga altijd verder
Natuurlijk hebben we een compleet aanbod van onderdelen en accessoires. Maar hebben we een onderdeel toch niet op voorraad? Dan zorg ik voor een snelle oplossing.

Totale mobiliteit is mijn bestemming
Uw mobiliteit staat of valt soms met een klein onderdeel. Daar ben ik mij ten volle van bewust. Dus zorg ik ervoor dat ons magazijn altijd perfect op orde is. Want het is mijn doel om u op de weg te houden. 

Wassink Autogroep: Echt bereiken wat ú wilt
Of u nu als particulier op zoek bent naar een auto of zakelijk rijdt, bij Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officieel dealer van Ford, Kia, Mitsubishi en Peugeot staan wij voor sterke merken. Ook onze service is van topkwaliteit. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s en onbezorgd rijden zetten we graag een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!
Met twaalf vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten we altijd bij u in de buurt. Dus graag tot ziens!

Hans Bonants Functie: Magazijn medewerker Werkt bij vestiging(en): Venray Tel. 088 - 92 77 720 E-mail h.bonants@wassinkautogroep.nl

Peugeot Ford Peugeot Bedrijfswagens Ford Bedrijfswagens

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo