Floris Berkhout

U brengt mij in vervoering
Wat zoekt u in een auto? Aan welke eisen moet hij voldoen? Uw wensen vormen voor mij de basis van een persoonlijk aankoopadvies. Samen vinden we voor u de perfecte occasion.

Ik ga altijd verder
Ook in de toekomst moet u prettig kunnen rijden. Daarom denk ik graag met u vooruit. En staat de ideale occasion voor u er toevallig niet bij? Dan kijken we gewoon even verder bij één van onze andere vestigingen.

Totale mobiliteit is mijn bestemming
Wat mij betreft blijft het niet bij een doordacht advies. Ik wil dat u tevreden bent én blijft met uw aankoop. Daarom adviseer ik u ook graag over de financiering en verzekering van uw auto en kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud.

Wassink Autogroep: Echt bereiken wat ú wilt
Of u nu als particulier op zoek bent naar een auto of zakelijk rijdt, bij Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officieel dealer van Ford, Kia, Citroën, DS en Peugeot staan wij voor sterke merken. Ook onze service is van topkwaliteit. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s en onbezorgd rijden zetten we graag een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!
Met twaalf vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten we altijd bij u in de buurt. Dus graag tot ziens!

Floris Berkhout Functie: Occasion Manager Werkt bij vestiging(en): Nijmegen, Wamel Tel. 088-9277403 E-mail f.berkhout@wassinkautogroep.nl LinkedIn

Peugeot Kia Ford Citroen DS

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo