Erwin van Mourik

U brengt mij in vervoering
Uw wensen staan voor mij centraal. Ik wil dat u meer dan tevreden in de auto stapt – of dat nu een gloednieuw model is, een betrouwbare occasion of een bedrijfswagen op maat. Daarom maak ik alle tijd voor u en blijf ik graag met u in gesprek!

Ik ga altijd verder
Welke auto past bij uw wensen en ideeën? Als ondersteuning van onze adviseurs help ik u hier graag mee. Ik geef u graag advies en hou tevens mijn kennis over nieuwe modellen en technieken voortdurend up-to-date. Zo breng ik u graag verder.

Totale mobiliteit is mijn bestemming
Echt bereiken wat ú wilt. Daar staan we voor bij Wassink Autogroep. We bieden een compleet pakket om u op weg te helpen. Zo kunt u rekenen op deskundig aankoopadvies, maar vertel ik ook graag meer over bijvoorbeeld financiering en verzekeringen.           

Wassink Autogroep: Echt bereiken wat ú wilt
Of u nu als particulier op zoek bent naar een auto of zakelijk rijdt, bij Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officieel dealer van Ford, Kia, Citroën, DS en Peugeot staan wij voor sterke merken. Ook onze service is van topkwaliteit. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s en onbezorgd rijden zetten we graag een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!
Met twaalf vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten we altijd bij u in de buurt. Dus graag tot ziens!

Erwin van Mourik Functie: Verkoopadviseur Werkt bij vestiging(en): Arnhem Peugeot/Citroën Tel. 088 - 92 77 518 E-mail e.vanmourik@wassinkautogroep.nl

Peugeot Peugeot Bedrijfswagens Citroen DS Citroën Bedrijfswagens

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo