Elvis Jasarevic

U brengt mij in vervoering
Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of een reparatie: in onze werkplaats is uw auto in vertrouwde handen. We weten alles van de techniek, maar vergeten nooit waar we het voor doen. Voor u!

Ik ga altijd verder
Met mijn kennis en kunde zorg ik ervoor dat onze werkplaats goed draait en iedereen goed op elkaar ingespeeld is. We gaan door tot uw auto weer perfect in orde is. Natuurlijk zorg ik er tevens voor dat ik op de hoogte ben van de nieuwste technische snufjes. Want ik sta voor resultaat.

Totale mobiliteit is mijn bestemming
Ik besef als geen ander wat uw auto voor u betekent. Ik doe er dan ook alles aan om u in beweging te houden of snel weer op weg te krijgen. Auto’s zijn mijn passie – en uw mobiliteit is mijn missie.

Wassink Autogroep: Echt bereiken wat ú wilt
Of u nu als particulier op zoek bent naar een auto of zakelijk rijdt, bij Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officieel dealer van Ford, Kia, Citroën, DS en Peugeot staan wij voor sterke merken. Ook onze service is van topkwaliteit. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s en onbezorgd rijden zetten we graag een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!
Met twaalf vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten we altijd bij u in de buurt. Dus graag tot ziens!

Elvis Jasarevic Functie: Chef Werkplaats Werkt bij vestiging(en): Arnhem Tel. 088 - 92 77 640 E-mail e.jasarevic@wassinkautogroep.nl

Kia

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo