Angela Groenendaal-Hommersom

U brengt mij in vervoering
Het Business Development Center is er speciaal voor u!. Wij houden u op de hoogte van allerlei nuttige zaken rondom uw auto. En heeft u zelf vragen? Dan staan wij graag voor u klaar, per e-mail zelfs 24 uur per dag.

Ik ga altijd verder
Topservice betekent met u meedenken. Dus nemen wij niet alleen contact met u op als uw auto toe is aan onderhoud, reparatie of APK-keuring, maar bijvoorbeeld ook in het geval van de zomer- en winterbandenwissel. Zo is uw mobiliteit optimaal gewaarborgd.

Totale mobiliteit is mijn bestemming
Wassink Autogroep helpt u graag compleet op weg. En wij horen graag of we daarin slagen. Uw review zien wij graag tegemoet op onze website www.wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep: Echt bereiken wat ú wilt
Of u nu als particulier op zoek bent naar een auto of zakelijk rijdt, bij Wassink Autogroep vindt u wat u wilt. Als officieel dealer van Ford, Kia, Citroën, DS en Peugeot staan wij voor sterke merken. Ook onze service is van topkwaliteit. Met een totaalpakket op het gebied van auto’s en onbezorgd rijden zetten we graag een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!
Met twaalf vestigingen in Gelderland, Brabant en Limburg zitten we altijd bij u in de buurt. Dus graag tot ziens!

Angela Groenendaal-Hommersom Functie: Coördinator Business Development Center Werkt bij vestiging(en): Business Development Center Tel. 024 – 38 181 31 E-mail a.groenendaal-hommersom@wassinkautogroep.nl

Peugeot Kia Ford Citroen DS

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo