terug naar het overzicht

Nieuws

Wassink Autogroep Nieuws

05 juli 2017 - Wassink Autogroep neemt Van Hunnik Autogroep en Citroën Motorhuis Nijmegen over. De overname past in groeistrategie Wassink Autogroep.    

Met terugwerkende kracht, per 1 januari 2017, zal Wassink Autogroep de Van Hunnik vestigingen in Arnhe m, Dodewaard, Oss, Wamel en Zevenaar overnemen. Door de overname zal ook het schadeherstelbedrijf van Van Hunnik aan de activiteiten worden toegevoegd. Alle medewerkers zullen per de genoemde datum bij Wassink Autogroep in dienst treden.

Daarnaast is overeengekomen dat per 1 juli 2017 Wassink Autogroep het Citroën dealerschap van Motorhuis in Nijmegen inclusief medewerkers overneemt.

Reden voor de overname is de landelijke herverdeling/vergroting van de rayons voor Peugeot en Citroën. Een mooie gelegenheid voor Wassink Autogroep om de krachten met Peugeot en Citroën dealerholding Van Hunnik Autogroep te bundelen door middel van deze overname, om zo op langere termijn de continuïteit te waarborgen én verdere expansie mogelijk te maken.

Het directieteam bestaat uit de heer Chiel van Zeijl (algemeen directeur), de heer Jos Doornenbal (financieel directeur) en de heer Frank Stavenuiter (operationeel directeur). De heer Frank Stavenuiter was voorheen algemeen directeur bij Van Hunnik Autogroep.

De heer Cees van Hunnik zal als investeerder en strategisch adviseur aan Wassink Autogroep verbonden blijven.

Met deze overname versterkt Wassink Autogroep haar positie als mobiliteitsaanbieder verder in Nederland.

Chiel van Zeijl, algemeen directeur Wassink Auto groep: “Als ambitieuze mobiliteitsaanbieder en ons geloof in de merken Peugeot en Citroën past deze uitbreiding zeer goed in onze groeistrategie’’.

Over Wassink autogroep

Wassink Autogroep telt na de overname 13 vestigingen en is dealer van de merken Citroën, Ford, Kia en Peugeot. Daarnaast biedt Wassink Autogroep diverse diensten aan voor zakelijke en particuliere klanten, zoals schadeherstel, verzekeringen, financieringen, autoverhuur en leasing onder de naam Wassink Autolease. Met ruim 320 werknemers en een omzet van € 160 miljoen is Wassink Autogroep in korte tijd uitgegroeid tot een speler van formaat binnen automotive Nederland.

Wassink Autogroep komt voort uit jarenlange bedrevenheid én vaardigheid in automobiliteit waarbij de mens centraal staat. Wij koppelen ons geloof in een betrokken en persoonlijke relatie met de klant aan onze kennis, kunde en ontwikkeling. Wij zetten in op topkwaliteit én topservice. Wij zijn een groot, innovatief, kwalitatief en professioneel autobedrijf met de beleving van een dorpsgarage.

Voor meer informatie

Wassink Autogroep B.V.
Chiel van Zeijl
c.vanzeijl@wassinkautogroep.nl
tel. 06 - 53 16 53 67

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo