terug naar het overzicht

Nieuws

Wassink Autogroep neemt Nefkens Velp over

14 november 2017 - Overname past in groeistrategie Wassink Autogroep.

Wassink Autogroep neemt de Peugeot-vestiging in Velp over van Nefkens Oost. De overname staat gepland op 13 november 2017. Op de vestiging in Velp treffen klanten ook na 13 november de vertrouwde gezichten aan, want alle medewerkers zullen per genoemde datum bij Wassink Autogroep in dienst treden.

Het doel van deze overname is om op langere termijn de continuïteit te waarborgen én een verdere expansie mogelijk te maken. Met deze overname versterkt Wassink Autogroep tevens haar positie als mobiliteitsaanbieder verder in Nederland. Chiel van Zeijl, algemeen directeur Wassink Autogroep: “Als ambitieuze mobiliteitsaanbieder met geloof in het merk Peugeot, zijn wij erg tevreden met deze uitbreiding die zeer goed in onze groeistrategie past''.

Deze transactie past prima in het Wassink Netwerkplan 2020. Eerder nam Wassink Autogroep in het kader van de Peugeot- en Citroën activiteiten, vijf vestigingen van Van Hunnik Autogroep en Citroën Motorhuis Nijmegen over.

Over Wassink Autogroep
Mobiliteitsaanbieder Wassink Autogroep is met ruim 330 werknemers en een omzet van € 160 miljoen in korte tijd  uitgegroeid tot een speler van formaat binnen automotive Nederland. Wassink Autogroep komt voort uit jarenlange bedrevenheid én vaardigheid in automobiliteit waarbij de mens centraal staat. Wij koppelen ons geloof in een betrokken en persoonlijke relatie met de klant aan onze kennis, kunde en ontwikkeling. Wij zetten in op topkwaliteit én topservice.

Wassink Autogroep telt na de overname 12 vestigingen en is dealer van de merken Peugeot, Citroën, DS, Ford en Kia. Daarnaast biedt Wassink Autogroep diverse diensten aan voor zakelijke en particuliere klanten, zoals schadeherstel, verzekeringen, financieringen, autoverhuur en leasing onder de naam Wassink Autolease.

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo