terug naar het overzicht

Nieuws

Wassink Autogroep Arnhem wint klASSe Award 2015

24 november 2015 - Afgelopen vrijdag 20 november vond de uitreiking plaats van de klASSe award vanuit Samenwerkingsverband Autisme Gelderland. Hierbij kwam Wassink Autogroep Arnhem als belangrijkste speler naar voren!

Doel van deze award was om een kwalitatief goed samenwerkingsverband met betrekking tot autisme in de regio te vormen. Vestigingsleider Floris Berkhout en medewerker Bob Dekkers zijn elke dag intensief bezig om zowel op commercieel als op maatschappelijk vlak mooie resultaten te behalen. Floris staat niet alleen elke dag klaar voor Bob, ook is hij er voor al zijn directe collega's. Dit vraagt flexibiliteit, kennis én daadkracht in wisselende situaties. Dat Floris zich daarnaast inzet voor het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland, getuigt van een hoge betrokkenheid en inzet!

De passie voor auto's, de collegialiteit en het doorzettingsvermogen zorgen voor een fijne werkomgeving voor alle medewerkers en zeker ook voor Bob. Het samenwerken heeft voor Wassink Autogroep én voor Bob vele nieuwe inzichten geleverd. Hieruit blijkt dat binnen Wassink Autogroep verbindingen worden gelegd om kansen te creëren en om kansen te laten ontwikkelen tot mogelijkheden. Bij Wassink Autogroep is maatschappelijke betrokkenheid realiteit.

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo