terug naar het overzicht

Nieuws

Vernieuwde Kia Optima Hybrid leverbaar, prijs blijft hetzelfde

15 augustus 2014 - De vernieuwde Kia Optima Hybrid staat in de showroom. De prijs van de auto is ondanks de vernieuwing en uitbreiding van de uitrusting gelijk gebleven, de bijtelling van 20 procent ook.

Hij werd in februari al voorgesteld, de vernieuwde Kia Optima Hybrid. De dieseluitvoering van de vernieuwde Optima was al leverbaar en nu staat ook de Hybrid weer in de Kia-showrooms. De prijs is gelijk gebleven, de hybride-uitvoering is er vanaf 29.495 euro. Hij heeft nog altijd 20 procent bijtelling, oftewel een netto bijtelling vanaf 210 euro per maand.

De vernieuwde Optima Hybrid in verkrijgbaar met enkele nieuwe opties, zoals een vernieuwd infotainmentsysteem met 8 inch beeldscherm, een elektronische handrem en verwarmde en geventileerde stoelen.

Kia heeft het remrenegeratiesysteem, dat remenergie opvangt en gebruikt, verbeterd. Het nieuwe systeem is 1,2 kilogram lichter en het remgevoel is verbeterd. Onveranderd is de aandrijflijn, met 2.0 benzinemotor en een elektromotor, samen goed voor 177 pk. Het brandstofverbruik is met 5,0 liter per 100 kilometer (1 op 20).

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo