terug naar het overzicht

Nieuws

Vernieuwde Ford Focus krijgt First Editions

09 september 2014 - In februari zagen we al hoe Ford z'n Focus naar de tekentafel stuurde, alwaar de C-segmenter een iets rustiger in- en exterieur kreeg. Z'n komst wordt gevierd met speciale First Editions!

Het duurt nog tot medio december voordat we de opgefriste Ford Focus in de showroom gaan tegenkomen. Dat is ook het moment dat Ford de speciale First Editions aflevert. De First Editions hebben een vanafprijs van 24.995 euro en zijn meteen afgeladen met extraatjes.

De eerste duizend Fords Focus krijgen het First Edition-sausje over zich heen. Hij is gebaseerd op de Titanium-uitvoering die standaard al beschikt over 17-inch lichtmetaal, dual zone airconditioning, elektrisch bedienbare ruiten rondom, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, een uitgebreid audiosysteem, voorruitverwarming, een regensensor en bijvoorbeeld MyKey. De First Edition voegt daar sportstoelen, Ambient Lighting, een met leer bekleed stuurwiel en pookknop, Active Park Assist, parkeersensoren vóór en achter, een uitgebreid navigatiesysteem, Sync 2, metallic lak, leddagrijverlichting, een grille met hoogglansafwerking, ledachterlichten, chroomkleurige details en de verplichte speciale vloermatten aan toe.

De hatchback met 125 pk sterke Ecoboost staat als First Edition zoals gezegd vanaf 24.995 in de prijslijst, de Wagon-versie moet minimaal 25.995 euro opbrengen.

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo