terug naar het overzicht

Nieuws

Peugeot RCZ R wint Autovisie Supertest 2014

09 januari 2015 - Amsterdam - Autovisie heeft de Peugeot RCZ R uitgeroepen tot Beste Stuurmansauto van 2014. De Peugeot won deel I van de traditionele Supertest. De test met in totaal negen auto’s vond plaats op zowel het TT Circuit Assen als op de openbare weg.  

De strijd om de titel Beste Stuurmansauto is een competitie die traditioneel in het extra dikke Kerstnummer van Autovisie de lekkerste stuurmansauto oplevert. Dit jaar presenteren we de Supertest in twee delen; deel I met min of meer bereikbare auto’s en deel II met supercars. De auto’s die zowel op het vlakke asfalt van TT Circuit Assen, waar alles draait om grip en tractie, als op de openbare weg de meeste indruk maken, winnen.

Peter Kox

Het doorslaggevende criterium is puur rijplezier. Niet alleen voor de veeleisende professional, maar ook voor de goedwillende amateur. Coureur Peter Kox vult al jaren het Autovisie-testteam aan voor de supertest, hij geeft niet alleen zijn opinie maar weet ook altijd de snelste ronde uit de auto’s te halen.

Sensationeel

Dit jaar wint de Peugeot RCZ R in deel I van de zoektocht naar de Beste Stuurmansauto van 2014. Jaco Bijlsma, hoofdredacteur Autovisie: “Peugeot kan zich net als vroeger weer meten met de beste voorwielaandrijvers ter wereld. Dit is de beste stuurmansauto van dit gezelschap, snel en sensationeel.”

RCZ R In Nijmegen

Wilt u de Peugeot RCZ R van dichtbij bewonderen, kom dan naar onze showroom in Nijmegen. U kunt hem ook op onze website bewonderen, bekijk hem hier!

door redactie Autovisie

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo