terug naar het overzicht

Nieuws

Overname Van Haren Autobedrijven

17 september 2018 - Per 1 oktober 2018 neemt Wassink Autogroep de Van Haren Autobedrijven met vestigingen in Venray en Boxmeer over.

Naast de merken Ford en Suzuki, zal ook Peugeot worden toegevoegd aan de vestiging in Venray. Alle medewerkers van Van Haren Autobedrijven zullen per de genoemde datum bij Wassink Autogroep in dienst treden. 

Norbert van Haren, voormalig algemeen directeur Van Haren Autobedrijven, blijft hét gezicht voor de regio. Hij zal zich verder inzetten vanuit de afdeling verkoop.

Met deze overname versterkt Wassink Autogroep haar positie als mobiliteitsaanbieder verder in Nederland. 
Het doel van deze overname is om op langere termijn de continuïteit te waarborgen én een verdere expansie mogelijk te maken. Chiel van Zeijl, algemeen directeur Wassink Autogroep: “Als ambitieuze mobiliteitsaanbieder past deze uitbreiding zeer goed in onze groeistrategie''.
Over Wassink Autogroep
Mobiliteitsaanbieder Wassink Autogroep is met ruim 355 werknemers en een omzet van € 160 miljoen in korte tijd  uitgegroeid tot een speler van formaat binnen automotive Nederland.

Wassink Autogroep komt voort uit jarenlange bedrevenheid én vaardigheid in automobiliteit waarbij de mens centraal staat. Wij koppelen ons geloof in een betrokken en persoonlijke relatie met de klant aan onze kennis, kunde en ontwikkeling. Wij zetten in op topkwaliteit én topservice. Wij zijn een groot, innovatief, kwalitatief en professioneel autobedrijf met de beleving van een dorpsgarage.

Wassink Autogroep telt na de overname 14 vestigingen en is dealer van de merken Peugeot, Citroën, DS, Kia, Ford en Suzuki. Daarnaast biedt Wassink Autogroep diverse diensten aan voor zakelijke en particuliere klanten, zoals schadeherstel, verzekeringen, financieringen, autoverhuur en leasing onder de naam Wassink Autolease.

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo