terug naar het overzicht

Nieuws

Ontdek de Peugeot 5008 SUV

02 oktober 2017 - Onlangs verkozen tot 'Beste nieuwkomer 2018' tijdens de jury van vakblad Automobiel Management (AM).

Daar is hij dan, de NIEUWE Peugeot 5008. Deze 7-zitter is sinds kort bij Wassink Autogroep in de Peugeot showrooms.  

De nieuwe Peugeot 5008 is voorzien van de nieuwste uitvoering van de Peugeot i-Cockpit. Met dit innovatieve, bijna futuristische concept heeft het merk een verrassend, origineel en kwalitatief bijzonder hoogwaardig interieur gecreëerd. Naast het compacte stuurwiel en het grote 8 inch touchscreen is de nieuwe Peugeot i-cockpit standaard uitgerust met een spectaculaire digitaal head-up HD-instrumentenpaneel met een diagonaal van 12,3 inch waarop opzienbarend fraaie animaties worden weergegeven. 

De nieuwe Peugeot 5008 beschikt ook over een voorpassagiersstoel waarvan de rugleuning in tafelstand kan worden gezet zodat voorwerpen tot een lengte van wel 3,20m kunnen worden vervoerd, en beschikt over een handsfree achterklepbediening. De grille met verchroomde accenten is exclusief voor dit model terwijl de glanzend zwarte sierlijst achter en de klauwvormige opaliserende LED-achterlichten kenmerkend zijn voor de SUV's van de nieuwste genenatie van het merk.

Zowel de benzine- als de dieseluitvoeringen zijn "best in class" in hun vermogenscategorie! Daarnaast nodigt deze 5008 uit om op reis te gaan, mede dankzij de uitstekende geluidsisolatie en de uitgebreide comfortuitrusting: voorstoelen met o.a. een pneumatisch massagesysteem met 8 luchtbalgjes een premium hifisysteem van Focal en groot panoramisch schuif-/kanteldak.  

De NIEUWE Peugeot 5008 is leverbaar vanaf € 33.210,- (Access) en een Blue Lease vanaf
€ 34.690,- (Fiscale waarde van een Blue Lease Executive) met een bijtelling vanaf € 253,- per maand.

De Peugeot 5008 is onlangs verkozen tot 'Beste nieuwkomer 2018'. De vakjury onderstreept dat deze relatief jonge grote Peugeot cross-over zich in de praktijk weliswaar nog moet bewijzen, maar veel belooft voor de toekomst. De 5008 oogt minder slank dan de Peugeot 3008, maar biedt daarvoor in ruil enorm veel ruimte. De 'Beste nieuwekomer 2018' is geinitieerd door vakblad Automobiel Management (AM), welke sinds 1987 jaarlijkse diverse uitreikt, waaronder de Zakenauto van het jaar.

De in het Franse Rennes geproduceerde nieuwe Peugeot 5008 is voor het eerst aan het publiek getoond op de Mondial de l'Automobile 2016 in Parijs. De Peugeot 5008 staat nu bij Wassink Autogroep in de Peugeot showrooms. Kom voor meer info, een offerte en/of een proefrit naar een van onze Peugeot-vestigingen (in Nijmegen, Doetinchem, Roermond, Venlo, Weert en Winterswijk).

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo