terug naar het overzicht

Nieuws

Ontdek de nieuwe Peugeot 308 GTi

23 juni 2015 - De nieuwe 308 GTi  Sport die in navolging van de 208 GT i by PEUGEOT Sport en de RCZ R door PEUGEOT Sport is ontwikkeld.  De nieuwe 308 GT i ontwikkeld op basis van een scherp en communicatief sturende hatchback voor ultiem rijplezier.

De Peugeot 308 GTi kenmerkt zich door hoogwaardige technologie en een tot in de details verzorgde afwerking, voor sportiviteit zonder concessies. Sequentiële LED-richtingaanwijzers, hoogwaardige materialen, perfecte passing van onderdelen... niets is aan het toeval overgelaten om een hoog kwaliteitsniveau te bieden.

PEUGEOT Sport heeft de nieuwe 308 GTi ontwikkeld op basis van één uitdrukkelijk criterium: een scherp en communicatief sturende compacte hatchback voor ultiem rijplezier. De hele 308 is dus onder de loep genomen en waar nodig aangepast: voor- en achtertrein, motoren, remsysteem, elektronische hulpsystemen...

Met het Driver Sport Pack kan de bestuurder desgewenst de sportieve sfeer in de auto verhogen . Met één druk op de toets Sport op de middenconsole verandert de kleur van de meters van wit in rood, wordt extra informatie weergegeven op het centrale display (vermogen, koppel, turbodruk, G-krachten en versnelling in rijrichting) en wordt het motorgeluid versterkt.
 

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo