terug naar het overzicht

Nieuws

Nieuwe Peugeot Rifter

21 februari 2018 - De nieuwe PEUGEOT Rifter valt op door zijn uitgesproken robuuste styling en modern hightech-interieur.

Unieke en elegante styling
Compromisloos design. De elegante, robuuste, wendbare en krachtige nieuwe ludospace PEUGEOT Rifter is een toonbeeld van veelzijdigheid. Met zijn korte en hoge motorkap en grote bodemvrijheid oogt hij als een terreinwagen. Zijn koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en verticale grille accentueren zijn evenwichtig, compact en dynamisch silhouet.

Fiere uiting van een grote traditie. Met zijn karakteristieke front in de stijl van de meest recente PEUGEOT-modellen en emblematische achterlichten profileert de nieuwe PEUGEOT Rifter zich als een nieuw merkicoon. Deze geavanceerde ludospace is ook verkrijgbaar als GT Line die stijl aan elegantie koppelt.

Maak in de PEUGEOT i-Cockpit® kennis met een wendbaar en instinctief rijgedrag dankzij het compacte stuur, head-up instrumentarium en groot 8" touchscreen. Een optimale zitpositie in combinatie met Advanced Grip Control staat garant voor een maximale controle en grip.

VLOT EN ONTSPANNEN RIJDEN

Stap in een innovatief interieur. Met geconnecteerde 3D navigatie, de Mirror Screen functie, PEUGEOT Connect diensten en draadloos smartphone opladen door inductie is de nieuwe PEUGEOT Rifter een toonbeeld van connectiviteit. Bovendien kan de bestuurder rekenen op de meest geavanceerde rijhulpsystemen.

UITGEKIENDE MODULARITEIT VOOR MEER RUIMTE EN OPBERGMOGELIJKHEDEN

De ludospace die niets te wensen overlaat. Apart openende achterruit, 5 of 7 zitplaatsen, 3 individuele en wegklapbare achterzetels met Magic Flat i functie, Laadvolume van 775 tot 3500 liter water, Zénith® dak met tal van opbergvakken: met zijn uitgekiende modulariteit ontbreekt het in de PEUGEOT Rifter nooit aan ruimte die bovendien vlot en efficiënt kan worden benut.

Bron: Peugeot

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo