terug naar het overzicht

Nieuws

Nieuwe Ford Mustang Mach-e

26 november 2019 - Voor het eerst in 55 jaar breidt Ford de Mustang-familie uit. Een gloednieuwe elektrische SUV met een actieradius van maar liefst 600 km (WLTP).

De nieuwe Ford Mustang Mach-E is krachtig, stijlvol en heeft een groot bereik. Bij het ontwikkelingsproces zijn de wensen en behoeften van de kopers de leidraad geweest. Het resultaat mag er zijn, een gestroomlijnde SUV met indrukwekkende rijkwaliteiten en toonaangevende connectiviteitstechnologie.

De bestuurder van de Mustang Mach-E heeft de keuze uit drie rijmodussen namelijk; Whisper, Engage en Unbridled. Elke modus staat garant voor verfijnde rijdynamiek en unieke instellingen voor de stuurreactie, interieurverlichting, speciale geluiden voor een authentieke elektrische rijbeleving en dynamische animaties in het instrumentarium.

Voorzien van de nieuwste technologie

Het vernieuwde all-wheel drive systeem (eAWD) verdeelt de aandrijfkracht over de voor- en achterwielen voor optimale tractie en wegligging. Om de controle onder gladde omstandigheden te maximaliseren is dit eAWD-systeem door Ford geperfectioneerd tijdens uitvoerig testwerk op natte en besneeuwde wegen.

In de nieuwe Ford Mustang Mach-E is een 15.5 inch touchscreen scherm aanwezig welke voorzien is van de nieuwe generatie van het communicatie-en informatie systeem SYNC. De data wordt twee keer zo snel verwerkt in vergelijking met het huidige SYNC3-systeem. Navigeren, muziek streamen en het verbinden met een smartphone gaat daardoor nog sneller én gemakkelijker. Uiteraard heeft het systeem ook Apple CarPlay, Android Auto en Applinks.

De nieuwe Mustang Mach-E

De accu van de Mustang Mach-E is in de bodemplaat geïntegreerd waardoor de Mustang-waardige rijdynamiek niet verloren gaat en daarnaast nog eens veel ruimte biedt voor vijf inzittende met bagage.

De Mustang Mach-E is herkenbaar als Mustang dankzij de lange en krachtig ogende motorkap. Ook zijn de geprononceerde ‘heupen’ aan de achterzijde, agressieve koplampen en de drievoudige achterlichtunits: het handelsmerk van de Mustang. Achter het design gaat een verrassend ruim interieur schuil en een bagageruimte met een inhoud van 402 liter en 1.420 liter met neergeklapte achterbank. Onder de motorkap zit een extra bergruimte met een inhoud van 100 liter en een afvoer voor overtollig water en vuil. Het is een ideale plek voor het opbergen van natte kleding en bemodderde schoenen.

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo