terug naar het overzicht

Nieuws

Nieuwe Citroën C4 Cactus

02 november 2017 - De nieuwe C4 Cactus. Een comfortabele hatchback met unieke persoonlijkheid.

De C4 Cactus is op vele punten verbeterd en voorzien van de vereisten in het segment voor wat betreft technologie en motoren. Tegelijkertijd blijft hij opvallen met zijn unieke persoonlijkheid en comfort.

Het ontwerp is uiteraard weer uitgesproken en modern en heeft aan status gewonnen. Het interieur van de Nieuwe C4 Cactus voorziet de inzittenden van ongeëvenaard comfort. De Nieuwe C4 Cactus biedt het Citroën Advanced Comfort®-programma en is het eerste model in Europa met een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) waarmee het ‘zwevend tapijt’-effect voor een breed publiek toegankelijk wordt.

Bovendien is de Nieuwe C4 Cactus de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. De Nieuwe C4 Cactus biedt met zijn unieke persoonlijkheid het nieuwste van het nieuwste op het gebied van topcomfort en is klaar om de markt in het eerste kwartaal van 2018 te veroveren.

EEN HATCHBACK MET EEN UNIEKE PERSOONLIJKHEID EN EEN UITGESPROKEN STIJL

De Nieuwe C4 Cactus brengt zijn unieke karakter op natuurlijke wijze tot uiting door middel van een nieuw, gedurfd en expressief front, gerestylede zijpanelen en portieren en een achterzijde die op stijlvolle wijze wordt geaccentueerd door de led-achterlichten met 3D-effect die doorlopen in de achterklep. Vanwege zijn slim bemeten en royale vormen waaraan het carrosserieontwerp zijn pure karakter te danken heeft, breekt hij radicaal met de traditionele, strenge normen van het segment.

Met zijn compacte afmetingen en wielbasis van 2,60 m heeft hij een dynamisch en wendbaar karakter, terwijl de binnenruimte volgens de norm van het segment is gebleven. Hij heeft de bekende grafische Citroën-elementen die de carrosserielijnen benadrukken, waaronder Airbumps® onderaan de portieren, een doorlopend glazen taillelijn, een optisch zwevend dak, een voorzijde met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en led 3D-achterlichten.

Er kan worden gekozen uit 31 personaliseringsmogelijkheden voor het exterieur met negen carrosseriekleuren en vier Color Packs met fraaie kleurnuances waarmee de klant zijn auto helemaal naar wens kan maken. Het strakke, functionele en overzichtelijke interieur biedt rust. Er zijn maar liefst vijf aparte interieurstijlen leverbaar die allemaal licht, zacht en verfijnd zijn.

De nieuwe Citroën C4 Cactus is vanaf begin 2018 te bewonderen in onze showroom.

 

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo