terug naar het overzicht

Nieuws

Nieuwe Citroën Berlingo

21 februari 2018 - De Nieuwe Citroën Berlingo is ruim, comfortabel en aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Hij biedt talloze voordelen: een recordvolume aan binnenruimte, een ongekende flexibiliteit dankzij de 3 individuele wegklapbare achterstoelen, talloze opbergmogelijkheden zoals in de multifunctionele Modutop® van de nieuwe generatie en geraffineerde combinaties van kleuren en materialen in verschillende ambiances. 

De nieuwe Citroën Berlingo biedt een ruime keuze aan carrosseriekleuren: Sable, Aqua Green, Gris Artense, Gris Platinium, Noir Onyx, Deep Blue, Rouge Ardent en Blanc Banquise.
Met de Color Packs kan de auto worden voorzien van witte of oranje kleuraccenten rondom de mistlampen en op de Airbumps®.
De Nieuwe Citroën Berlingo onderscheidt zich ook door zijn strak vormgegeven dashboard met talloze opbergmogelijkheden. Het interieur biedt zijn inzittenden een hoge zitpositie. De ambiance XTR is voorzien van stoffen bekleding in de kleur Lime Green met een oranje band over de rugleuningen.

 

De nieuwe Citroën Berlingo maakt deel uit van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Hij biedt optimale rijkwaliteiten, waarbij u van elke rit geniet dankzij het zitcomfort, het veercomfort en het geluidscomfort.

De Nieuwe Citroën Berlingo beschikt over een scala aan moderne technologieën die dagelijks van pas kunnen komen. Technologieën die ervoor zorgen dat u zo veilig en ontspannen mogelijk kunt rijden. Het 8 inch touchscreen en de 4 connectiviteits-technologieën maken uw auto het verlengstuk van uw digitale wereld: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box en draadloos opladen van uw smartphone.

Bron: Citroën Nederland

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo