terug naar het overzicht

Nieuws

Kia verwijdert doek van Niro

22 februari 2016 - Nadat Kia vorige maand de eerste foto's van de Kia Niro heeft vrijgegeven, heeft Kia nu het complete doek van de nieuwe hybride SUV afgehaald. De auto is van 13 februari tot en met 21 februari te bewonderen op de Chicago Auto Show 2016.

De korte overhang aan de voorkant en achterkant van de Niro zorgt voor een robuuste en aantrekkelijke uitstraling. De wielbasis bedraagt 2,7 meter en zorgt hierdoor gelijk voor een comfortabel rijgedrag.

Het aantrekkelijke exterieur van de Niro wordt gecombineerd met nieuwe, zeer zuinige hybride aandrijflijnen. In eerste instantie zal er één hybride aandrijflijn beschikbaar zijn, in een later stadium volgt ook een plug-in hybride. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwe 1.6 GDI benzinemotor met 106 pk, gekoppeld aan een elektromotor met 43 pk. Het accupakket is hierbij onder de achterbank gemonteerd om de bagageruimte intact te houden. De nieuwe zestraps automaat met dubbele koppeling zorgt hierbij voor een soepel schakelgedrag. Verder zal er gebruik gemaakt gaan worden van vele lichtgewicht materialen, waardoor de Niro naar verwachting een CO2-uitstoot zal hebben van onder de 89 gram per km.

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo