terug naar het overzicht

Nieuws

Kia Niro en Optima Sportswagon nu Plug-in Hybrid

22 december 2017 - Trend naar verduurzaming zet voort. Kia speelt hier op in door de start van de levering van de Kia Niro en Optima Sportswagon Plug-in Hybrid.

Een lage CO2 uitstoot per kilometer draagt bij aan een verbetering van het klimaat. Plug-in hybrides kunnen hierin een rol spelen. Kia introduceert daarom de Niro Plug-in Hybrid en Optima Sportswagon Plug-in Hybrid uitgerust met een moderne en zuinige semi-elektrische aandrijflijn. Deze worden standaard als automaat geleverd. Zowel de Niro PHEV als de Optima SW PHEV zijn direct te bestellen.

Kia Niro Plug-in Hybrid
De Kia Niro Plug-in Hybrid combineert de veelzijdigheid van een crossover in het C-segment met maximale brandstofefficiëntie. Dankzij de geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn kan de Niro Plug-in Hybrid tot wel 58 kilometer volledig elektrisch en dus emissievrij rijden. De auto is daarom een overtuigend alternatief voor wie op zoek is naar een compacte crossover met een conventionele benzine- of dieselmotor. Het accupakket is geplaatst onder de achterbank en de laadvloer van de 324 liter grote bagageruimte. De accu’s kunnen worden opgeladen via de bijgeleverde kabels aan een standaard wandcontactdoos of een laadpaal. Via een laadpaal (3,3 kW) duurt volledig opladen twee uur en 15 minuten. De Kia Niro Plug-in Hybrid heeft standaard een geremd trekgewicht van 1.300 kilogram, zeldzaam in dit segment.

Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid Kia levert de Optima PHEV als sedan en nu dus ook als sportieve Sportswagon. In beide uitvoeringen ligt de nadruk op zowel efficiency als rijplezier. De Optima Sportswagon Plug-in Hybrid kan dankzij een 11,26 kWh lithium-ion-polymeerbatterij (Optima sedan PHEV heeft 9,8 kWh) 62 kilometer volledig elektrisch rijden tot snelheden van 120 km/uur. Het trekgewicht van de Optima Sportswagon PHEV bedraagt 1.500 kilogram. De lage gebruikskosten en het maximale gebruiksgemak maakt de Optima Sportswagon PHEV interessant voor zowel zakelijk als particuliere berijders. De voor Kia unieke 7 jaar garantie geldt voor zowel de Niro PHEV als de Optima SW PHEV ook op de lithium-ion-accu.

De Kia Niro Plug-in Hybrid is momenteel aantrekkelijk geprijsd vanaf € 34.595,- en de Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid  is leverbaar vanaf € 42.975,-

 

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo