terug naar het overzicht

Nieuws

Familie Geels wint Kia-reis naar Zuid-Korea

14 september 2017 - Een reis naar Zuid-Korea: dat is de prijs die de familie Geels uit Varsseveld ontving van Kia Nederland.

Het Zuid-Koreaanse automerk was een van de trotse sponsors van UEFA Women’s EURO 2017TM in Nederland. In het kader van deze samenwerking zijn allerlei activiteiten ontplooid, waaronder deze winactie. Maandag 4 september jl. ontving de gelukkige winnaar de prijs uit handen van Jeroen Brandenburg, Kia Field Representative, Malou Bolhaar, Kia Brand Coördinator en Wouter Oonk, verkoopadviseur Wassink Autogroep Doetinchem.

“Wat een zinderende finale! Onze Oranje Leeuwinnen zijn de Koninginnen van het Europese voetbal”, zegt  Wouter Oonk. Er was veel animo voor de verschillende acties die Kia had georganiseerd. Voor Kia-rijders met een actieve Kia Family Card lag er een speciale Kia-voetbal klaar in de showrooms. Ook maakten zij kans op een 5-daagse reis naar Zuid-Korea en een ticket voor de WEURO- finale. Tijdens deze onvergetelijke reis maken de Kia-rijders kennis met de Koreaanse cultuur, brengen zij een bezoek aan de Kia-fabriek en bezoeken zij de highlights van Seoul. Oonk: “Wassink Autogroep is trots dat een van onze klanten van de vestiging Doetinchem de actie van Kia heeft gewonnen. Wij wensen de familie Geels heel veel plezier op hun reis naar Korea!”

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo