terug naar het overzicht

Nieuws

De nieuwe Peugeot Partner en Partner Tepee

16 maart 2015 - De nieuwe Partner en Partner Tepee, twee auto's die qua styling en techniek op tal van punten werden herzien. De robuuste uitstraling, een moderne en connectieve uitrusting maken de nieuwe Peugeot Partner en Partner Tepee nu nog aantrekkelijker.

Stoer ontwerp en bewezen robuustheid

Nog expressiever door een stoer uiterlijk. Het front van de nieuwe Peugeot Partner en Partner Tepee heeft een eigenzinnig karakter, straalt kracht uit en sluit mooi aan bij het nieuwe design van de Peugeot bedrijfsauto's dat in 2014 werd geïntroduceerd met de nieuwe Peugeot Boxer.

Kenmerkend zijn de nieuwe koplampen en de nieuwe grille met de leeuw van Peugeot trots in het midden. In combinatie met de nieuwe voorbumper toont het groot en stoer, de auto maakt een heel robuuste indruk.

De nieuwe stootblokken op de bumper versterken het robuuste karakter en kunnen bij kleine schades snel en gemakkelijk vervangen worden. In de bumper zijn de LED-dagrijverlichting en mistlampen gemonteerd (afhankelijk van de uitvoering). Dankzij deze dagrijverlichting aan de onderzijde van de bumper heeft de auto een heel eigen gezicht.

Voor de nieuwe PEUGEOT Partner zijn er optioneel twee stylingpakketten (exterieur) leverbaar, in de vorm van het Pack Look en het Pack Look Intégral. De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee is extra fraai afgewerkt met een in carrosseriekleur gespoten voorbumper vanaf niveau 2.

Bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid

De intrinsieke kwaliteiten van de nieuwe PEUGEOT Partner en de Partner Tepee zijn het resultaat van bijna 20 jaar praktijkervaring door een grote groep zakelijke gebruikers en particulieren.

Uit enquêtes blijkt dat de PEUGEOT Partner Tepee vooral geroemd wordt om het ruime interieur, de praktische gebruiksmogelijkheden en het comfort. De algehele kwaliteit en de afwerking van de auto wordt zeer gewaardeerd alsook de betrouwbaarheid.

Zakelijke gebruikers hechten veel waarde aan het nuttig laadvolume en de multifunctionaliteit van de PEUGEOT Partner, daarnaast benadrukken ze de betrouwbaarheid en de lage onderhoudskosten van de auto, voor hen een stuk gereedschap met een gunstige prijs/uitrustingsverhouding.

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo