terug naar het overzicht

Nieuws

De nieuwe Peugeot Partner

23 oktober 2018 - De nieuwe Peugeot Partner staat nog maar net in onze showroom, maar hij is nu al gekozen tot International Van of the Year 2019.

En dat is niet voor niets. Het is een bedrijfsauto die helemaal voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Hij combineert moeiteloos praktisch gebruik met strak design en technische functies voor meer veiligheid en comfort. 

Master the Impossible

De nieuwe Peugeot Partner heeft alles in huis om u meer grip, meer controle en beter zicht op de weg te geven. Bijvoorbeeld met de Peugeot i-Cockpit®, die u misschien kent uit de personenauto’s van Peugeot: een combinatie van een head-up instrumentenpaneel, een compact stuurwiel en een groot 8-inch touchscreen. 

Surround Rear Vision

Een functie die het dagelijkse ritje nóg veiliger maakt: Surround Rear Vision. Daarmee heeft u perfect zicht rondom de nieuwe Peugeot Partner op wat er zich allemaal achter en naast u op de weg afspeelt. Comfortabel, en ideaal bij gesloten cabines. 

Nieuwe motoren

Ook onder de motorkap is de Peugeot Partner vernieuwd. Deze nieuwste generatie uiterst efficiënte motoren kenmerkt zich door lage verbruikscijfers en een geringe CO2-uitstoot. De nieuwe 8-traps automatische transmissie (EAT8) kan zowel met benzine- als met dieselmotoren worden gecombineerd en maakt het rijden in de nieuwe Partner zo mogelijk nóg comfortabeler. 

EEN ECHTE "BUSINESS PARTNER" MET KARAKTERVOLLE UITSTRALING

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo