terug naar het overzicht

Nieuws

De nieuwe Peugeot 208

16 maart 2015 - Drie jaar na de lancering wordt het meest verkochte model van Peugeot, de 208, in een nieuw jasje gestoken. Voor de nieuwe generatie is geen aspect ongewijzigd gebleven. De stijl is meer uitgesproken, sportiever en strakker geworden zoals de  katachtige achterlichten met LED-technologie.

Onweerstaanbare aantrekkingskracht

Een strak ontwerp met een uitgesproken persoonlijkheid

Sinds de lancering wordt de PEUGEOT 208 gezien als een auto met een krachtige persoonlijkheid in lijn met de merkwaarden van Peugeot. De elementen die karakterbepalend zijn voor de PEUGEOT 208 veranderen niet: het chique en toch sportieve silhouet, de energieke en moderne afmetingen en de doordachte stijl. 

Met deze onmiskenbare kwaliteiten als basis hebben de ontwerpers van PEUGEOT zich ten doel gesteld de aantrekkingskracht en de waarde van het model te vergroten door dit nog verder aan te scherpen en meer impact te geven. Het spreekt voor zich dat die nieuwe identiteit samengaat met nog meer robuustheid en een nog betere zichtbare kwaliteit.

Een ruimer aanbod

Een nieuwe sprankelende carrosseriekleur!

Het kleurenpalet en de laksoort (standaardlak, metallic of parelmoer) worden voor het gamma van de nieuwe PEUGEOT 208 uitgebreid met een aantal nieuwe tinten. Het uitgebreide en gevarieerde gamma bestaande uit 13 kleuren komt tegemoet aan de stijgende behoefte van klanten aan onderscheidendheid en exclusiviteit.

De allernieuwste uitrusting

De PEUGEOT 208 was een van de eerste auto's in zijn segment die het touchscreen en internetverbinding toegankelijk maakte voor iedereen, want het grote 7 inch scherm zit in meer dan 80% van de auto's die verkocht werden na de lancering van het systeem. Het is ook een van de auto’s uit dit segment die optioneel Actieve parkeerhulp aanbiedt, die de bestuurder helpt om de auto tussen twee auto's in- of uit te parkeren.

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo