terug naar het overzicht

Nieuws

Citroën C3 Aircross

24 juli 2017 - De nieuwe generatie SUV! De Citroën C3 AIRCROSS onderscheidt zich van andere SUV's door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp.

Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn.

U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen.

Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder. Voor extra gebruiksmogelijkheden kan de rugleuning van de optionele voorpassagiersstoel worden neergeklapt, zodat er een laadlengte van 2,40 m ontstaat.

RUIM EN UITERST FLEXIBEL
De Citroën C3 AIRCROSS is met zijn hoge bouw en doordachte ontwerp de ruimste auto van zijn segment met een onovertroffen zitcomfort: hij heeft 5 volwaardige zitplaatsen met bijzonder veel been- en hoofdruimte.

De bagageruimte heeft een uiterst royale inhoud van 410 liter die zelfs tot 520 liter kan worden vergroot dankzij de in twee onafhankelijke delen (2/3 - 1/3) neerklap- en verschuifbare achterbank.

De Citroën C3 Aircross is nu al te bestellen en leverbaar vanaf de herfst van 2017. De nieuwe Citroën C3 Aircross is leverbaar in de uitvoeringen LIVE, FEEL en SHINE met een vanafprijs van € 19.690. Wil je alvast meer informatie of een offerte op maat, neem dan contact op met onze verkoopadviseurs.

Graag tot ziens.

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo