terug naar het overzicht

Nieuws

De nieuwe Ford Focus Active nu in de showroom

13 februari 2019 - Klaar voor het grote avontuur? De avontuurlijke Ford Focus Active is een praktische alleskunner met cross-over aankleding

De Active is de eerste op een SUV geïnspireerde crossover in de modellenreeks van de Focus. De praktische alleskunner heeft een grotere grondspeling dan de andere Focus-modellen en terreinvaardige cross-overaankleding. De Active is nu bij ons in de showroom beschikbaar voor een uitgebreide kennismaking en een proefrit.

Het aantal SUV- en crossoverrijders met een actieve levensstijl groeit.
Deze marktontwikkeling wordt met de Focus Active ondersteund door speciale rijmodi ‘Slippery en Trail’ toe te voegen aan de reeds bestaande Normaal, Eco en Sport rijmodi. Verder beschikt het model standaard over dakrails voor het vervoeren van fietsen of bijvoorbeeld een kano.

De avontuurlijke Ford Focus Active onderscheidt zich duidelijk van andere Focus-modellen. Hij staat 3 centimeter hoger op zijn unieke lichtmetalen velgen, heeft een stoerdere grille met een grove blokjesstructuur en is afgewerkt met donkere kunststoffen en aluminiumkleurige details. Standaard is de Active uitgerust met praktische dakrails. In het interieur prijken Active-logo’s op onder meer de stoelen en instaplijsten.

Na de introductie van de nieuwe Fiesta Active en KA+ Active vorig jaar, is de Focus Active de derde in Fords nieuwe familie van Active-crossovermodellen.

De Ford Focus – die in het najaar van 2018 voor zijn veiligheid werd beloond met de maximale score van vijf Euro NCAP-sterren – is bij Ford-dealer leverbaar als vijfdeurs hatchback of als extra ruime Wagon. Er is keuze uit twee moderne benzinemotoren, in combinatie met een handgeschakelde zesbak of een achttraps automaat. De standaard rijk uitgeruste Ford Focus Active is beschikbaar vanaf € 27.960,-

 

terug naar het overzicht

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo