De 100% elektrische lounge op wielen
Opel Zafira-e Life
Rijklaar vanaf
€ 53.711,-

Opel Zafira-e Life

De nieuwe Zafira-e Life is volledig elektrisch en geschikt voor 7 personen. Op deze manier kun jij je passagiers stijlvol, comfortabel en milieuvriendelijk vervoeren. Deze personenauto’s heeft een actieradius tot wel 346 KM (WLTP) uiteraard afhankelijk van het aantal passagiers die je vervoert.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Opel Zafira-e Life

Reis comfortabel

Met de Zafire-e Life reis je ontzettend comfortabel. Je kan namelijk de stoelen op de tweede en derde rij voor- en achteruit schuiven. Ook kan je de tweede en derde rij tegenover elkaar plaatsen. Zo kan je gezellig met elkaar praten onderweg of vergaderen. Om nog meer ruimte te creëren kan je ook stoelen neerklappen of weghalen. Ook kunnen de stoelen op deze rijen worden voorzien van ISOFIX-bevestigingspunten. Hierin kun je eenvoudig en veilig een kinderzitje aan bevestigen. Voor de voorstoelen is er een optimaal comfort. Zo zijn ze elektrisch verstelbaar en beschikken ze over een massagefunctie. Bij de leren stoelen is er zelfs een optie om ze te verwarmen. Verder heeft die model ook een Head-up Display. Hierbij wordt alle belangrijkste rij-informatie op de voorruit geprojecteerd. Zo raak je niet afgeleid en hou je altijd je ogen op de weg. Zorg met de optie voor het panoramadak voor meer licht in de auto. Dit versterkt het gevoel van ruimte en met het ingebouwde zonnescherm kan je ‘s nachts rusten of je beschermen tegen de felle zon. Met de Xenon-koplampen en LED-dagverlichting is de voorkant niet alleen elegant, maar wordt hij ook in alle weersomstandigheden goed opgemerkt.

Volledig elektrisch

De batterij van deze nieuwe Opel personenwagen heeft een krachtige batterij van 75 kWh met een maximaal rijbereik van 230 of 330 kilometer (WLTP). Het batterijpakket is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag. Het opladen van de batterij gaat in een mum van tijd op, zodat jouw passagiers nooit lang hoeven te wachten. De krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 75 kWh heeft een hoge energiedichtheid. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW kun je de Zafira-e Life in slechts 30 minuten tot 80% opladen. Dat betekent dat hij met gemak tussen twee ritten is op te laden, zodat hij snel weer klaarstaat voor gebruik.

 

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Zafira-e Life