Nu te bestellen
Opel Vivaro
Vanaf
€ 26.800,-

Opel Vivaro

Maak kennis met de Opel Vivaro en ervaar het gebruiksgemak en comfort. De cabine van de Vivaro is voorzien van de belangrijkste technologieën. Afhankelijk van de uitvoering is deze bestelwagen voorzien van airconditioning, een touchscreen scherm en bluetooth voor handsfree bellen en het streamen van muziek. Optioneel kan dit aangevuld worden met verwarmbare stoelen, parkeersensoren en tal van veiligheidssystemen die het rijden nog comfortabelere maken.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

 

De Opel Vivaro valt op door zijn duidelijke Opel-signatuur, waarin het design samengaat met praktische details. Vanaf de buitenkant oogt de Vivaro relatief compact maar van binnen is hij ongelofelijk ruimt. In deze bestelwagen is er ruimte voor iedereen. Heb je meer zitplaatsen nodig? Kies dan voor de Dubbele Cabine welke plaats biedt aan maximaal 6 personen. Door het ontwerp van de Opel Vivaro biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden in comfort en veiligheid. Daarnaast is hij voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwe generatie waarmee het dé ideale compagnon is voor de harde werker.

Deze Opel bestelwagen is leverbaar in verschillende lengtes, kies de uitvoering die het beste bij jouw bedrijf past en voorzien van elektrische bedienbare schuifdeuren (optioneel).

  • Een laadruimte tot wel 1.400 kg
  • Een laadvolume tot wel 6,6 m3
  • Maximale laadlengte van 4 m2

 

Bekijk prijslijst

Waarom Opel Opel Vivaro Daarom Opel Opel Vivaro

  • Verschillende rijmodi
  • Stoer design
  • Baanbrekende technologie

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Vivaro