100% Elektrisch
Opel Vivaro Electric
Vanaf
€ 38.400,-

Opel Vivaro Electric

Maak kennis met de elektrische Opel Vivaro welke speciaal ontworpen is voor bedrijven die hoge normen stellen aan een bedrijfswagens die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Er is keuze uit drie lengtes en twee batterijpakketten met een actieradius tot wel 352 km (WLTP). Kies de uitvoering die het beste bij jouw bedrijf past.

  • Een laadgewicht tot wel 1.263 kg
  • Een laadvolume tot wel 6,6 m3

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Comfortabele Opel Vivaro Electric

De cabine van de Vivaro Electric is voorzien van de belangrijkste technologieën. Afhankelijk van de uitvoering is deze bestelwagen voorzien van airconditioning, een 7″touchscreen scherm en bluetooth voor handsfree bellen en het streamen van muziek. Optioneel kan dit aangevuld worden met verwarmbare stoelen, parkeersensoren en tal van veiligheidssystemen die het rijden nog comfortabelere maken.

Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Vivaro Electric