100% Elektrisch
De Opel Vivaro-e
Rijklaar vanaf
€ 38.700,-

Opel Vivaro-e

Maak kennis met de elektrische Opel Vivaro welke speciaal ontworpen is voor bedrijven die hoge normen stellen aan een bedrijfswagens die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Er is keuze uit drie lengtes en twee batterijpakketten met een actieradius tot wel 330 km (WLTP). Kies de uitvoering die het beste bij jouw bedrijf past.

  • Een laadruimte tot wel 1.275 kg
  • Een laadvolume tot wel 6,6 m3
  • Maximale laadlengte van 3,92 m2
  • Een compacte lengte tot 5,3 m

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Opel Vivaro-e

Comfortabele Vivaro-e

De cabine van de Vivaro-e is voorzien van de belangrijkste technologieën. Afhankelijk van de uitvoering is deze bestelwagen voorzien van airconditioning, een 7″touchscreen scherm en bluetooth voor handsfree bellen en het streamen van muziek. Optioneel kan dit aangevuld worden met verwarmbare stoelen, parkeersensoren en tal van veiligheidssystemen die het rijden nog comfortabelere maken.

Elektrische bedrijfswagen

De Vivaro-e biedt de keuze tussen een batterij met een capaciteit van 50 kWh en een rijbereik tot 230 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh en een rijbereik tot 330 km. Het platte batterijpakket van de Vivaro-e is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag.

Verduurzaam het wagenpark van jouw bedrijf met een elektrische bedrijfswagen. Het opladen van de batterij gaat eenvoudig. De krachtige lithium-ion batterijen van de Vivaro-e, met een capaciteit van 50 kWh en 18 batterijmodules of 75 kWh en 27 modules, hebben een hoge energiedichtheid. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u de Vivaro-e in 30 tot 45 minuten (afhankelijk van de gekozen batterij) tot 80% opladen.

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Vivaro-e