Rijd duurzaam vanaf je 16e
Opel Rocks-e
Rijklaar vanaf
€ 8.699,-

Opel Rocks-e

De nieuwe Opel Rocks-e is een volledig elektrische auto. Een auto waar je al vanaf 16 jaar in mag rijden. De Rocks-e geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt met een actieradius tot 75 km. In slechts 4 uur en 20 minuten is jouw Rocks-e weer volledig opgeladen. De batterij kan eenvoudig opgeladen worden via het normale stopcontact. De MyOpel-app geeft alle nuttige informatie weer over de resterende oplaadtijd, batterijcapaciteit, kilometerstand of wanneer de auto toe is aan volgend onderhoud.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Opel Rocks-e

Het parkeren met de Rocks-e is eenvoudig door zijn compacte formaat. Met een lengte van slechts 2,41 meter, een breedte van 1,39 (zonder buitenspiegels) en een draaicirkel van 7,2 meter is parkeren een eitje. De Rock-e is compact maar ruim van binnen en heeft een bagageruimte van 63 liter. Voldoende ruimte om de boodschappentassen kwijt te kunnen.

Waarom Opel Opel Rocks-e Daarom Opel Opel Rocks-e

  • Stoer design
  • 100% elektrisch
  • Baanbrekende technologie

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Rocks-e