100% Elektrisch
Opel Rocks-e Kargo
Rijklaar vanaf
€ 7.399,-

Opel Rocks-e Kargo

Opel Rocks-e Kargo

De nieuwe Opel Rocks-e Kargo is een elektrische bestelwagen voor in de stad waarmee bijvoorbeeld kleine pakketjes kunnen worden rondgebracht. De Rocks-e Kargo oogt compact, maar is veelzijdig. De bagageruimte is zowel via de passagiersdeur als vanaf de bestuurderskant bereikbaar en beschikt over 260 liter laadruimte welke flexibel in te delen is. De Rocks-e Kargo heeft een laadvermogen tot 140 kg. De laadvloed is verstelbaar en kan worden verlaagd om een vlakke laadvloed te creëren voor objecten tot een lengte van 1,2 meter. Ideaal voor kleine pakketjes of bijvoorbeeld voor het bezorgen van pizza’s.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Opel Rocks-e Kargo

Verduurzaam het wagenpark met de Rocks-e Kargo. Hij is volledig elektrisch, emissievrij en rijdt geruisloos. Perfect voor in de binnenstad om van A naar B te gaan. Het opladen van de batterij gaat eenvoudig. In slechts 4 uur en 20 minuten is jouw elektrische Opel weer volledig opgeladen. De batterij kan eenvoudig opgeladen worden via het normale stopcontact. De MyOpel-app geeft alle nuttige informatie weer over de resterende oplaadtijd, batterijcapaciteit, kilometerstand en wanneer de auto toe is aan volgend onderhoud.

Waarom Opel Opel Rocks-e Kargo Daarom Opel Opel Rocks-e Kargo

  • Baanbrekende technologie
  • 100% elektrisch
  • Stoer design

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Rocks-e Kargo