100% Elektrisch
De Opel Movano Electric
Rijklaar vanaf
€ 59.990,-

Opel Movano Electric

Maak kennis met de nieuwe elektrische bedrijfswagen; de Opel Movano Electric. De bedrijfswagen waarmee jij elke klus professioneel klaart. Het interieur is veelzijdig, de stoelen zijn comfortabel en de geavanceerde technologie zorgt ervoor dat elke rit ontspannen is. De Movano Electric is niet alleen jouw werkpartner, maar vormt ook het visitekaartje van jouw bedrijf. Je kunt met een gerust gevoel bij jouw klanten aankomen om iedere klus aan te pakken. Afhankelijk van de uitvoering is deze bestelwagen voorzien van diverse rijhulpsystemen met bijvoorbeeld achteruitrijcamera, parkeersensoren en een infotaimentsysteem met digitale radio. De Movano Electric is leverbaar in 2 lengtes; standaard wielbasis (4,4 m) of lange wielbasis (4,75 m).

  • Een laadruimte tot 17 m³
  • Laadvermogen tot 1.890kg
  • Brede schuifdeur

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Opel Movano Electric

Elektrische bedrijfswagen

Verduurzaam het wagenpark van jouw onderneming met deze elektrische bedrijfswagen. Er worden door steden steeds meer maatregelen genomen om vervuild verkeerd te weren, met de inzet van deze elektrische bedrijfswagen kan jij overal terecht bij jouw klanten. De Movano Electric is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat je niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én je kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies.

Het opladen van de batterij gaat eenvoudig. De Movano Electric biedt de keuze uit twee batterijen: met een capaciteit van 37 kWh of 75 kWh, afhankelijk van het benodigde rijbereik. Bij een openbare laadpaal met een vermogen van 50 kW laad je de Movano Electric wanneer de batterij bijna leeg is in slechts een uur weer tot 80% op. Zo verlies je zo weinig mogelijk tijd aan het laden. De Movano Electric is bovendien uitgerust met een dubbele ingebouwde lader: 7 kW één-fase en 22 kW drie-fase. Zo kun je gemakkelijk opladen bij verschillende typen laadpunten en kun je je Movano ook ‘s nachts helemaal opladen zodat hij ‘s morgens weer klaarstaat voor een drukke werkdag. De actieradius van de Opel Movano Electric is tot 224 kilometer (WLTP).

Waarom Opel Opel Movano Electric Daarom Opel Opel Movano Electric

  • Stoer design
  • 100% elektrisch
  • Baanbrekende technologie

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Movano Electric