100% Elektrisch
Opel Movano Electric

Opel Movano Electric

Maak kennis met de nieuwe elektrische bedrijfswagen; de Opel Movano Electric. De bedrijfswagen waarmee jij elke klus professioneel klaart. Het interieur is veelzijdig, de stoelen zijn comfortabel en de geavanceerde technologie zorgt ervoor dat elke rit ontspannen is. De Movano Electric is niet alleen jouw werkpartner, maar vormt ook het visitekaartje van jouw bedrijf. Je kunt met een gerust gevoel bij jouw klanten aankomen om iedere klus aan te pakken. Afhankelijk van de uitvoering is deze bestelwagen voorzien van diverse rijhulpsystemen met bijvoorbeeld achteruitrijcamera, parkeersensoren en een infotaimentsysteem met digitale radio. De Movano Electric is leverbaar in 2 lengtes en 3 hoogtes

  • Een laadruimte tot 17 m³
  • 430 km actieradius(WLTP)
  • Laadvermogen tot 1.890kg
  • Brede schuifdeur

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Elektrische bedrijfswagen

Verduurzaam het wagenpark van jouw onderneming met deze elektrische bedrijfswagen. Er worden door steden steeds meer maatregelen genomen om vervuild verkeerd te weren, met de inzet van deze elektrische bedrijfswagen kan jij overal terecht bij jouw klanten. De Movano Electric is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat je niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én je kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies.

Bekijk prijslijst

Waarom Opel Opel Movano Electric Daarom Opel Opel Movano Electric

  • Stoer design
  • 100% elektrisch
  • Baanbrekende technologie

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Movano Electric