Uit voorraad leverbaar
De Opel Mokka
Rijklaar vanaf
€ 31.999,-

Opel Mokka

Maak kennis met de nieuwe Opel Mokka. Een compacte SUV met een strak design en verbluffend interieur. De Mokka heeft een hoge instap en voldoende beenruimte achterin, ook is er voldoende ruimte om bagage mee te nemen. De Opel Mokka is ook volledig elektrisch leverbaar.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Opvallend

De nieuwe Mokka zal al jouw verwachtingen overtreffen. Elk detail dat je ziet is ontworpen om de perfecte balans tussen dynamiek en functionaliteit te creëren. De sierlijke lijnen lopen in een vloeiende beweging van de motorkap, langs de bovenkant van de zijramen, naar de achterklep. Dit creëert de illusie dat het dak lijkt te zweven. Het is mogelijk om uw nieuwe Opel mokka helemaal naar eigen wens samen te stellen. Als je van opvallen houdt, is het voor jou misschien een optie om het dak en de motorkap een andere kleur te geven. Dit zorgt voor een uniek en sportief uiterlijk.

Interieur

De Mokka heeft een rustig, licht en ruim interieur. Het interieur is voorzien van geavanceerde technologieën die je meer rijplezier geven. Afhankelijk van welke uitvoering je kiest zitten de volgende opties op jouw nieuwe Opel. Zo kun je ervoor kiezen om een massagefunctie toe te voegen aan de bestuurdersstoel. Tijdens de koude dagen, zul je het nooit koud hebben met verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar stuurwiel. Waar je ook zeker van kunt genieten is de Adaptive Cruise Control. Zo zit je elke rit ontspannen en veilig in de Mokka.

Elektrische Opel

Wist je dat de Mokka ook volledig elektrisch leverbaar is? Deze elektrische Mokka-e heeft een groot rijbereik tot 338 km(WLTP), zonder in de tussentijd de accu op te laden. Dit geeft jou de zekerheid om gemakkelijk langere afstanden te rijden. Ook geeft de auto zelf aan hoe lang de auto nodig heeft voor het opladen voor een volle accu. De oplaadtijd hiervan verschilt van het type laadstation en het vermogen ervan.  Bekijk de pagina van de Mokka-e voor meer informatie.

Mokka occasion

Gaat jouw voorkeur liever uit naar een jong gebruikte Opel Mokka? Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan jong gebruikte modellen op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Deze auto’s zijn per direct leverbaar, je kunt dus snel van jouw nieuwe auto gaan genieten. Bekijk onze Mokka voorraad online. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan een van onze Opel vestigingen voor meer informatie of een Opel Mokka proefrit.

Bekijk Brochure

Waarom Opel Opel Mokka Daarom Opel Opel Mokka

  • Baanbrekende technologie
  • Verschillende rijmodi
  • Stoer design
De Opel Mokka Edition is standaard voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Mokka