ROBUUST, UITDAGEND EN 100% ELEKTRISCH
De Opel Mokka-E
Rijklaar vanaf
€ 36.999,-

Opel Mokka Electric

De nieuwe Mokka Electric is volledig elektrisch en heeft een robuust en futuristisch design. Dit model heeft een hoge instap wat zorgt voor extra comfort. De elektrische aandrijflijn zorgt voor een geruisloze rit. Met een actieradius tot wel 338 km. Je kunt snel en makkelijk opladen. Het accupakket is binnen 30 minuten voor 80% opgeladen.

100% Elektrisch Mokka Electric

De Opel Mokka Electric heeft veel voordelen ten opzichte van de brandstof variant. Ten eerste heb je nooit meer te maken met hoge brandstofprijzen. Ook zijn de onderhoudskosten een stuk lager vergeleken met een benzine of dieselauto. Bovendien kun je ook profiteren van de subsidies en lokale voordelen. Nog een voordeel is dat de Mokka-e extreem snel optrekt. Dit komt doordat het maximale koppel van 260 Nm.

Deze elektrische Opel heeft een groot rijbereik tot 338 km(WLTP), zonder in de tussentijd de accu op te laden. Dit geeft jou de zekerheid om gemakkelijk langere afstanden te rijden. Ook geeft de auto zelf aan hoe lang de auto nodig heeft voor het opladen voor een volle accu. De oplaadtijd hiervan verschilt van het type laadstation en het vermogen ervan.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Opel Mokka-e

Interieur

Standaard is de Mokka-e rijk uitgerust met diverse veiligheidssystemen waaronder Adaptive Cruise Control wat zorgt voor een ontspannen reis. Als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, dan heeft de Mokka-e vele mogelijkheden. Via het navigatiesysteem kun je eenvoudig de beste route vinden naar elke bestemming. Met het gebruiksvriendelijke touchscreen kun je eenvoudig muziek streamen door bijvoorbeeld Apple Carplay of bluetooth. Ervaar deze elektrische auto van Opel tijdens een proefrit. Boek direct online een Opel Mokka-e proefrit of bezoek een van onze Opel vestigingen.

 

Bekijk brochure

Waarom Opel Opel Mokka Electric Daarom Opel Opel Mokka Electric

  • Verschillende rijmodi
  • 100% elektrisch
  • Stoer design
De Opel Mokka-e Edition is standaard voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Mokka Electric