Klaar voor ieder avontuur
Opel Grandland
Rijklaar vanaf
€ 38.999,-

Opel Grandland

Maak kennis met de nieuwe Opel Grandland. Deze crossover is in alle opzichten anders dan andere. Door het strakke design in combinatie met elegantie, straalt de Grandland één en al kracht uit. Ervaar het rijplezier dankzij zijn innovatieve technologie. Deze Opel is leverbaar in zuinige benzine-en dieselmotoren en Plug-in Hybrid.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Interieur

Het interieur van deze Opel is zeer comfortabel. De ergonomische comfortstoelen bieden jou de beste ondersteuning voor jouw rug. Afhankelijk van de uitrusting is de stoel verstelbaar op 16 manieren en zit er stuur-en stoelverwarming in. Het volledig digitale pure panel, met 10 inch touchscreen zorgt ervoor dat je van alle informatie voorzien bent die je nodig hebt. Zo rijdt je een stuk rustiger, zonder dat je afgeleid wordt. Het interieur maakt ook mogelijk om je telefoon draadloos op te laden.

Opel Grandland Plug-in hybrid

De Grandland is ook leverbaar als Plug-in Hybrid uitvoering. Hiermee kun je tot 56 kilometer volledig elektrisch rijden. Dit is vaak voldoende voor woon-werkverkeer. Ga je verder op pad dan schakelt de motor eenvoudig over op brandstof. Elektrisch rijden is niet alleen milieubewust, maar ook nog eens een stuk goedkoper.

Grandland Occasion

Ben je op zoek naar een jong gebruikte Grandland? Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan jong gebruikte modellen op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze Grandland voorraad online of bezoek een van onze Opel vestigingen voor meer informatie of een proefrit

De Opel Grandland Edition is standaard voorzien van:
Onze Opel Grandland voorraad

Onze voorraad Opel Grandland

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Grandland staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Grandland