Klaar voor ieder avontuur
Opel Grandland
Rijklaar vanaf
€ 39.599,-

Opel Grandland Plug-in hybrid

De nieuwe Opel Grandland Plug-in Hybrid is nu ook leverbaar. Dankzij de nieuwe hybride-technologie kun je meer kilometers 100% elektrisch rijden, tot wel 56 kilometer. Het opladen van de Grandland Plug-in Hybrid gaat sneller dan ooit. De oplaad tijden van deze auto verschillen, doordat er diverse soorten kabels en laadpalen zijn. Grandland Plug-in Hybrid is voorzien van een digitale Pure Panel. Hierop kan je alle informatie die je onderweg nodig kan hebben terug vinden. Verder is het interieur voorzien van optimaal comfort. Zo hebben de ergonomische comfortstoelen het certificaat van de ARG en geven ze ondersteuning aan je rug. Verder heb je afhankelijk van het uitrustingsniveau luxueuze lederen bekleding, kun je de stoel in 16 manieren verstellen en zijn ze voorzien van verwarming en ventilatie.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Het design van de Opel Grandland Plug-in Hybrid is ambitieus en zelfverzekerd. De zorgvuldigheid van de Duitse techniek onderscheidt hem van de andere crossovers, zijn stoere en elegante lijnen mogen natuurlijk niet ontbreken. Het Opel-design zie je duidelijk terug komen. Zo is het dak in een contrasterende kleur en de beschermpanelen in carrosseriekleuren. Ook kan je een keuze maken tussen de sportieve- en lichtmetalen velgen die beschikbaar van 17- tot 19-inch.

100% elektrisch

Met deze Opel  Plug-in hybrid kun je tot wel 56 kilometer volledig elektrisch rijden. Het fijne aan een Plug-in Hybrid is dat je nadat de batterij leeg is, eenvoudig overgaat op brandstof. Elektrisch rijden is niet alleen milieubewust, maar ook nog eens een stuk goedkoper. De Grandland is ook leverbaar in een benzine of dieselmotor. Het opladen gaat zeer eenvoudig dit kan zowel via een gewoon stopcontact of bij een publiek laadpunt opladen. Dit maakt de auto zeer geschikt voor korte en langere ritten.

De Opel Grandland PHEV Ultimate is voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Grandland Plug-in hybrid