Nu vanaf
€ 29.499,-

Opel Frontera

De nieuwe Opel Frontera, terug van weggeweest!

De volledig nieuwe Opel Frontera staat symbool voor een nieuwe generatie SUV’s, ontworpen om aan de behoeften van moderne automobilisten te voldoen. Met een gedurfd, robuust exterieur dat wordt gekenmerkt door expressieve lijnen en de iconische Opel Vizor met het nieuwe Blitz-logo, staat deze cross-over in de startblokken om het stokje van de Crossland over te nemen.

De moderne uitstraling komt bij de nieuwe Frontera duidelijk terug in het interieur, waar slim design samenkomt met praktisch gebruiksgemak. Brede, horizontale lijnen op het dashboard en de portieren creëren een ruime opzet en het gebruik van hoogwaardige materialen maken de Frontera een prettige reisgenoot, zelfs tijdens lange reizen. De Pure Panel-cockpit met twee brede 10-inch beeldschermen biedt naadloze connectiviteit en intuïtieve bediening, terwijl de ‘Intelli-Seat’-voorstoelen zorgen voor uitstekend zitcomfort.

Meer dan alleen een stijlvolle verschijning

De Frontera is meer dan alleen een stijlvolle verschijning, deze nieuwe SUV is ook zeer praktisch in gebruik. Met een bagageruimte van maximaal 1.600 liter biedt deze Opel alle ruimte die je nodig hebt. Wie nog meer bagage wil meenemen, kan kiezen voor de functionele dakrails (optioneel) om te profiteren van de daklast van ruim 200 kg.

Wat betreft de aandrijving is er keuze tussen een duurzame volledig elektrische EV-aandrijflijn en een efficiënte hybrideaandrijving met 48V-technologie. In beide gevallen staat de nieuwe Opel Frontera altijd garant voor veel rijplezier dankzij de geavanceerde onderstelafstelling en Opel’s kenmerkende rijgedrag.

Houd mij op de hoogte

Waarom Opel Nieuwe Opel Frontera Daarom Opel Nieuwe Opel Frontera

  • Stoer design
  • Digitale radio (DAB+)
  • Baanbrekende technologie
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Frontera