Ideaal voor elke rit
De Opel Crossland

Opel Crossland

Praktisch en prachtig dat is wat de Opel Crossland is. Het nieuwe familiegezicht, met een comfortabel interieur, erg veel ruimte en innovatieve assistentiesystemen. De innovatie assistentiesystemen die er onder anderen inzitten zijn, Lane Departure Warning, Forward Collision Alert en het optionele Head-up Display maken elke rit nog veiliger en comfortabeler. Haar design is niet alleen verfijnd maar ook praktisch.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Opel Crossland

 Interieur

Standaard is de Opel Crossland rijk uitgerust met diverse innovatie assistentiesystemen waaronder, Lane Departure Warning, Forward Collision Alert en het optionele Head-up Display maken elke rit nog veiliger en comfortabeler. Ook beschikt de Crossland over een Head-up display. Deze display geeft je belangrijke informatie, over bijvoorbeeld je snelheid, waarschuwingen en verkeersborden. Zo blijf je altijd op de hoogte, terwijl je nog steeds op de weg blijft letten

Het design is niet alleen verfijnd maar ook praktisch. De achterbank kan naar voren of naar achteren geschoven worden. Zo Creëer je meer beenruimte of bagage ruimte. De bagageruimte is te vergroten door de rugleuning helemaal of een gedeelten neer te klappen. Je kan zelfs de bodem van de bagageruimte in hoogte verstellen voor nog meer flexibiliteit. Zo heeft de bagageruimte een inhoud van 410 liter, uitbreid baar tot 1255 liter. Zo behoord de Crossland tot de grootste en meest flexibele van zijn klasse.

 GS-LINE

Voor liefhebbers van sportieve looks is de nieuwe Crossland nu ook leverbaar als GS-Line met onder meer zwarte 16-inch lichtmetalen wielen, een zwart dak, een kenmerkende rode streep langs de daklijn, LED-achterlichten en dakrails. Daarmee onderscheidt de compacte SUV zich nadrukkelijk van de concurrentie.

 Crossland proefrit

De Crossland is gemaakt om jouw actieve leven gemakkelijker en leuker te maken. Met zijn stoere SUV-design en compacte afmetingen steelt hij overal de show. Gemaakt om in te leven. Wij kunnen je veel vertellen over deze Opel maar je kunt dit natuurlijk veel beter zelf ervaren tijdens een Opel Crossland proefrit.

Bekijk brochure

Waarom Opel Opel Crossland Daarom Opel Opel Crossland

  • Stoer design
  • Baanbrekende technologie
  • Verschillende rijmodi
De Opel Crossland Elegance is standaard voorzien van:
Onze Opel Crossland voorraad

Onze voorraad Opel Crossland

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Crossland staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Crossland