Stoer design vol karakter
Nieuwe Opel Corsa
Rijklaar vanaf
€ 24.149,-

Opel Corsa

De Opel Corsa is de stadsauto die klaar is voor de toekomst. Een vernieuwd design en voorzien van de nieuwe technologische features. Leverbaar in verschillende uitvoeringen. Ga jij voor sportief, stoer of elegant? Deze stadsauto is ook volledig elektrisch leverbaar.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Het interieur van Opel Corsa

Het interieur van de Opel Corsa is erg ruim. Met een 309 liter inhoud past er eenvoudig wat bagage in. Afhankelijk van de uitvoering kan je bijvoorbeeld voor een panoramadak kiezen wat een nog ruimer geeft. Of kies voor stuur- of stoelverwarming, ideaal tijdens de koude dagen. Een andere optie is het draadloos opladen van je smartphone. Je hoeft jouw smartphone alleen in het speciale vakje te leggen en hij wordt automatisch opgeladen. Ideaal!

100% Elektrische Corsa-e

Ben jij op zoek elektrische auto? Dan is wellicht de Corsa-e iets voor jou. Met een rijbereik tot wel 402 km zonder tussentijds op te laden. De Corsa is hierom niet alleen perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor wekendjes weg en vakanties. Het opladen gaat heel eenvoudig. Een wandlader voor thuis of werk, openbare laadpaal, een snellader langs de snelweg of aan een gewoon stopcontact. Voor de status van je batterij tot je energieverbruik je kan het allemaal snel en gemakkelijk overzien op het grote touchscreen.

Bekijk de Opel Corsa Electric

Corsa GS Line

De Corsa is leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder de GS Line. De GS line staat bekend om zijn sportieve uitstraling dankzij een chromen uitlaat, sportstoelen, zwarte bekleding en sportieve velgen. Deze uitvoering is voor liefhebbers die nog meer pit willen. Ervaar het tijdens een Opel Corsa proefrit.

Corsa Occasion

Gaat jouw voorkeur liever uit naar een jong gebruikte Corsa? Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan jong gebruikte modellen op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Momenteel is de Corsa uit 2020 erg populair. Bekijk onze Corsa voorraad online. Je kunt ook een van onze Opel vestigingen bezoeken voor meer informatie of voor een proefrit.

Waarom Opel Opel Corsa Daarom Opel Opel Corsa

  • Baanbrekende technologie
  • Verschillende rijmodi
  • Stoer design
Standaard voorzien van:
Onze Opel Corsa voorraad

Onze voorraad Opel Corsa

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Corsa staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Corsa