De nieuwe Opel Combo
Compact

Opel Combo

De nieuwe Opel Combo

De Opel Combo zorgt voor een optimaal gebruiksgemak en comfort. De cabine van de Combo is standaard uitgerust met de belangrijkste zaken. Het design van de Combo is direct herkenbaar als een Opel; een krachtig en gestroomlijnd profiel. Afhankelijk van de uitvoering is deze bestelwagen voorzien van diverse rijhulpsystemen. De Combo is leverbaar in 2 lengtes; standaard wielbasis (4,4 m) of lange wielbasis (4,75 m).
  • Een laadruimte tot wel 4,4 m³
  • Laadvermogen tot 991 kg
  • Brede schuifdeur

Voorraad Offerte aanvraag Contact

 

De multifunctionele passagiersbank (optioneel) biedt comfortabel plaats aan twee passagiers. De losse stoelen zijn eenvoudig naar wens aan te passen, klap bijvoorbeeld de middelste stoel neer zodat er een tafeltje ontstaat voor bijvoorbeeld een laptop. De buitenste passagiersstoel kan eenvoudig omlaag geklapt worden zodat op de vloer een flinke ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld kwetsbare pakketten. Standaard is de Combo voorzien van handmatige airconditioning, ideaal voor warme dagen. Kies voor een luxere uitvoering en maak gebruik van de vele veiligheidssystemen en technologische features.

Opel Combo leverbaar in benzine en diesel

De Combo is niet alleen leverbaar met een benzine-of dieselmotor, maar ook volledig elektrisch. Deze motoren zijn van de nieuwste generatie die zorgen voor een dynamische rijervaring. Daarnaast kun je kiezen uit tussen een soepel schakelende 5- of 6-versnellingsbak of het gemak van een geavanceerde 8-traps automaat.

 

Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Combo