100% Elektrisch
Opel Combo Electric
Vanaf
€ 29.995,-

Opel Combo Electric

De Opel Combo Electric is een volledig elektrische bestelwagen en speciaal ontworpen voor kleine zelfstandige ondernemers. De Opel Combo Electric biedt alle voordelen van een elektrische aandrijving zonder afbreuk te doen aan de bekende kwaliteit van de Combo en heeft een actieradius van 330 km (WLTP). Leverbaar in twee lengtes.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

 

Elektrische Combo bedrijfswagen

Verduurzaam het wagenpark met een elektrische bedrijfswagen. Op verschillende manieren kan er energie worden teruggewonnen, onder meer via regeneratief remmen. De onderhoudskosten zijn een stuk lager dan bij een brandstofmotor, dit komt doordat er minder draaiende onderdelen in zitten. Het opladen van de batterij gaat eenvoudig. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over stijgende brandstofprijzen, milieu toeslagen en beperkte toegang tot stedelijke gebieden. Afhankelijk van de oplaad mogelijkheid is de auto binnen 30 minuten tot 80% opgeladen. Heb je interesse in een elektrische bedrijfswagen? Dan komen wij graag met je in contact, om te kijken welke mogelijkheden er voor jouw onderneming zijn. Boek direct een proefrit in de Combo-e.

 

Bekijk prijslijst

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Combo Electric