100% elektrisch
Opel Combo-e Life
Rijklaar vanaf
€ 39.434,-

Opel Combo-e Life

Opel Combo-e Life

Ben je op zoek naar een auto die geschikt is voor het hele gezin? Dan is de nieuwe Opel Combo-E Life wellicht iets voor jou. Deze auto is praktisch ontworpen en geschikt voor vijf personen. En volledig elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een actieradius tot wel 280 kilometer (WLTP). Binnen ongeveer 30 minuten is de batterij voor 80% opgeladen. Dat maakt deze auto ideaal voor de korte en langere ritten.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

De Combo-e Life heeft met haar standaard 5 zitplaatsen, ruimte en comfort voor al je toekomstige plannen. De bagageruimte heeft een inhoud van 597 liter en uitbreidbaar tot 2126 liter. De achterbank is namelijk neerklapbaar in tweedelen. Naast de bagageruimte heeft de Combo-e Life een aantal handige opbergruimtes. Verder heeft de auto een hoge zitpositie, intuïtieve bediening, een optie voor connectiviteit, een optie voor een verwarmbaar stuurwiel en vele andere functie.

100% elektrisch

Er zijn een aantal redenen om over te stappen op een elektrische auto. De onderhoudskosten zijn een stuk lager dan die van een brandstofauto. Bovendien kun je profiteren van overheidssubsidies en lokale voordelen. Een ander voordeel is dat de Combo-E Life is dat hij uitzonderlijk stil is tijdens het rijden. Je ervaart minimale trillingen en je hoeft ook niet te schakelen. Daarnaast is deze auto ook 100% emissievrij. Wij kunnen je er alles over vertellen maar eigenlijk moet je het zelf ervaren tijdens een proefrit. Boek online een Combo-e Life proefrit.

Waarom Opel Opel Combo-e Life Daarom Opel Opel Combo-e Life

  • 100% elektrisch
  • Stoer design
  • Verschillende rijmodi
De Opel Combo-e Life Edition is voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Combo-e Life