Luxe voor iedereen
Opel Astra Sports Tourer
Rijklaar vanaf
€ 33.499,-

Opel Astra Sports Tourer

Ben je op zoek naar een ruime auto? Dan is de Opel Astra Sports Tourer iets voor jou. Het design van de Astra Sports Tourer is scherp, dynamisch en straalt zelfverzekerdheid uit. Maak er een statement mee. Dit kan door bijvoorbeeld voor een contrasterend dak in wit of zwart te kiezen. Met de lichtmetalen velgen creëer je een stoer, positief, elegant of verfijnd uiterlijk. Deze Opel is leverbaar met een benzine-of dieselmotor of als Plug-in hybrid.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Opel Astra Sports Tourer

Veel bagageruimte

Doordat de Opel Astra Sports Tourer zeer ruim is, is het gemakkelijk om deze auto vol te laden met bagage. De bagageruimte is maximaal 1.624 liter en voorzien van praktische details zoals, sjor-ogen, bagagenetten en een in twee hoogtes verstelbare laadvloer. Onder de laadvloer vind je nog verborgen, afsluitbare kluisjes. Wil je nog meer ruimte? Met de optionele trekhaak koppel je eenvoudig een aanhanger aan jouw Astra Sports Tourer. Ervaar het zelf tijdens een Opel Astra Sports Tourer proefrit.

Nieuwe technologie

De Astra Sports tourer heeft een vernieuwde head-up display. Hierdoor wordt alle belangrijke informatie op de voorruit geprojecteerd. De ergonomische stoelen zijn voorzien van optimaal zitcomfort en hebben een ventilatie- en massagefunctie. Met het panoramische zonnedak, dat elektrisch bedienbaar is, kan je optimaal genieten van licht en frisse lucht, uiteraard afhankelijk van welke uitvoering je kiest.

Het Intelli-drive systeem combineert drie geavanceerde rijhulpsystemen om je te garanderen van een veilige rit. De rijstrookassistant helpt jou om binnen de rijstroken te blijven. Lane Change Assist waarschuwt je bij het inhalen of verwisselen van rijstrook voor achteropkomend verkeer of objecten in de dode hoek. Rear Traffic Alert bied jou ondersteuning bij het achteruit rijden. De Intelli-Vision parkeer assistent komt in actie zodra je de achteruit inschakelt. Op het scherm zie je dan vier camera’s verschijnen, die jou een uitstekend beeld bieden over de ruimte die zich naast en achter de auto bevindt. Tot slot is er ook de Intelli-Air. Dit is een effectieve luchtfilter dat je informatie geeft over de luchtkwaliteit.

Astra Sports Tourer Occasion

Gaat jouw voorkeur liever uit naar een jong gebruikte Astra Sports Tourer? Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan jong gebruikte modellen op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze Astra Sports Tourer voorraad online. Je bent van harte welkom bij een van onze Opel vestigingen.

 

Waarom Opel Opel Astra Sports Tourer Daarom Opel Opel Astra Sports Tourer

  • Stoer design
  • Verschillende rijmodi
  • Baanbrekende technologie
De Opel Astra Edition is standaard voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Astra Sports Tourer