Puur rijplezier
De Opel Astra Sports Tourer PHEV
Rijklaar vanaf
€ 40.999,-

Opel Astra Sports Tourer PHEV

Met de nieuwe Opel Astra Sports Tourer PHEV ervaar je het elektrisch rijden in combinatie met een benzinemotor. Deze Opel is zeer ruim en heeft voldoende ruimte voor de bagage om met het hele gezin op pad te gaan. Het design van de Astra Sports Tourer is scherp, dynamisch en straalt zelfverzekerdheid uit.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Opel Astra Sports Tourer PHEV

Eenvoudig opladen

De elektrische aandrijving van deze Plug-in Hybrid van Opel beschikt over een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 12,4 kWh. Licht in gewicht, maar met een hoge energiedichtheid. De elektromotor komt in actie als je de hybride of volledig elektrische modus selecteert. Omdat de batterij perfect in de aandrijflijn geïntegreerd is, ligt het zwaartepunt laag, wat de stabiliteit en rijdynamiek ten goede komt. De Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid kun je eenvoudig opladen via een gewoon stopcontact of bij een publiek laadpunt.

Nieuwste technologie

De Astra Sports Tourer PHEV is standaard rijk uitgerust en voorzien van de nieuwe technologie. Deze Plug-in hybride Opel heeft een vernieuwde head-up display. Hierdoor wordt alle belangrijke informatie op de voorruit geprojecteerd. De ergonomische stoelen zijn voorzien van optimaal zitcomfort en hebben een ventilatie- en massagefunctie. Met het panoramische zonnedak, dat elektrisch bedienbaar is, kan je optimaal genieten van licht en frisse lucht, uiteraard afhankelijk van welke uitvoering je kiest. Daarnaast is de Astra Sports Tourer PHEV voorzien van meerdere veiligheidssystemen die voor een comfortabele rit zorgen.

Ervaar Plug- in Hybrid rijden

De Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid is dé nieuwe standaard in zijn klasse. De zuinige brandstofmotor werkt samen met een krachtige elektromotor om op elke afstand zo economisch mogelijk te rijden, met minimale uitstoot. Omdat hij ook 100% elektrisch kan rijden, heb je onbeperkte toegang tot milieuzones in en rondom steden. Ervaar het elektrisch rijden zelf tijdens een Opel Astra Sports Tourer PHEV proefrit.

Waarom Opel Opel Astra Sports Tourer PHEV Daarom Opel Opel Astra Sports Tourer PHEV

  • Stoer design
  • Verschillende rijmodi
  • Baanbrekende technologie
De Opel Astra Sports Tourer PHEV Edition is voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Astra Sports Tourer PHEV